El passat divendres 3 de juny, a les 5 de la tarda, la Red Iberoamericana de Terminología (RITerm) va inaugurar un nou cicle d’activitats titulat Tertúlies terminològiques. En paraules de la presidenta del Comitè Executiu de RITERM, Mary Ann Monteagudo, aquest cicle vol donar visibilitat als treballs terminològics dels socis i ser un espai de generació de projectes. La SCATERM, que és sòcia institucional d’aquesta xarxa d’intercanvi i de treball en l’àrea de la terminologia des de l’abril del 2022, va ser la primera entitat convidada a aquest cicle.

Amb una ponència titulada «SCATERM: punto de encuentro de la terminología catalana», Ester Bonet, presidenta de la SCATERM, i Mercè Lorente, delegada de la Secció Filològica de l’Institut d’Estudis Catalans (IEC), van presentar la SCATERM als socis de RITerm. Es va parlar de la història, els objectius, les activitats, els premis i les publicacions de la SCATERM. Després de la presentació, hi va haver un torn obert de paraules, que va generar un diàleg molt enriquidor.

Podeu veure el vídeo de la intervenció, en aquest enllaç.