El 30 de desemebre de 2021 es va publicar el número 24 de Terminàlia. Aquest número conté quatre articles: un sobre la terminologia botànica en occità, escrit per Aitor Carrera (en català); un altre sobre la formació d’ocasionalismes per prefixació, que signa Pedro Javier Bueno (en espanyol); un altre sobre l’ensenyament de terminologia en els graus de traducció i interpretació a l’Estat espanyol, escrit per Carmen Oliva i Sergio Rodríguez-Tapia (en espanyol), i un altre sobre la terminologia militar en anglès, signat per Valentina Ivanova Georgevia (en anglès).

El dossier d’aquest número està dedicat a les teories i models en terminologia. Per aquest motiu, s’ha entrevistat Teresa Cabré, presidenta de l’Institut d’Estudis Catalans. La semblança s’ha dedicat a Alain Rey (1928-2020), lingüista i lexicògraf francès. A més, també hi ha les cròniques de dues activitats sobre terminologia que han tingut lloc aquesta tardor (la XVII Jornada Científica de REALITER i els Espais Terminològics 2021 del TERMCAT), així com una ressenya del sistema ArText claro, un auxiliar per a la redacció de textos administratius.

Podeu accedir al contingut de la revista fent clic aquí.