Aquesta setmana la SCATERM ha publicat Adaptació del ‘Diccionari casteller’ del TERMCAT al públic infantil, de Mariona Arnau Garcia. Es tracta d’un dels dos treballs guardonats ex aequo amb el Premi de la Societat Catalana de Terminologia 2020. L’obra, que constitueix el número 3 de la col·lecció «Eines de Terminologia», té dues parts: la primera part és la presentació, que explica el procés seguit per a l’adaptació del Diccionari casteller del TERMCAT als infants (concretament, es descriuen la metodologia emprada, la macroestructura del diccionari resultant i la microestructura de les definicions), i la segona és el diccionari casteller adaptat al públic infantil, que es titula Diccionari casteller. Per a la canalla més valenta.

El juliol passat es va publicar el número 2 d’aquesta col·lecció: La neologia de ciberseguretat en la llengua catalana, de Mertixell Morte, treball que també va rebre ex aequo el Premi de la Societat Catalana de Terminologia 2020. Per a més informació, feu clic aquí.