A finals de juny es va publicar el número 21 de Terminàlia. Aquest número, que és el primer que es publica només digitalment, conté tres articles: un sobre la terminologia emprada per les pacients de càncer de mama, escrit per Laia Vidal i Rosa Estopà; un altre sobre el tractament lexicogràfic de la sufixació apreciativa en català, signat per Martí Freixas, i un altre sobre les motivacions ideològiques de la variació terminològica de la violència de gènere, de Vicente Palomero. El dossier d’aquest número se centra en els videojocs i la llengua i inclou textos referents al cas del català i de l’eusquera. Seguint amb aquesta temàtica, s’ha entrevistat Óliver Pérez, doctor en comunicació social i comissari de l’exposició «Gameplay», celebrada al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB). La semblança s’ha dedicat a Avel·lí Artís-Gener, Tísner, que va ser dels primers que ens va fer jugar en català, gràcies a l’impuls que va donar als mots encreuats i a l’adaptació de l’escrable en aquesta llengua. Per acabar, també hi ha una ressenya del portal Paremiologia catalana comparada digital, de Víctor Pàmies, presentat el 29 de gener de 2020.

Podeu accedir al contingut de la revista fent clic aquí.