La SCATERM organitza el debat titulat “La IATE: un recurs útil per a la traducció?”, el dia 7 d’octubre de 2019 a la Sala Pere i Joan Coromines de l’Institut d’Estudis Catalans. L’acte té com a objectius presentar la base de dades terminològica IATE i discutir amb diversos actors implicats la seva utilitat per a la traducció. Per aquest motiu, consta d’una conferència a càrrec de Paula Zorrilla Agut, gestora de la IATE al Centre de Traducció dels Òrgans de la Unió Europea, i d’una taula rodona en què intervindran Jordi Martín Lloret, vicepresident de l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana (AELC); Carlota Gurt, membre de l’Associació Professional de Traductors i Intèrprets de Catalunya (APTIC); Agustí Espallargas, lingüista del Departament d’Assessorament Lingüístic del Parlament de Catalunya, i Marta Grané Franch, cap de Productes i Serveis del TERMCAT. M. Teresa Cabré, presidenta de la Secció Filològica, inaugurarà l’acte i Miquel-Àngel Sànchez Fèrriz, president de la SCATERM, el clourà.